LA LLAVOR

LA LLAVOR

El proper dissabte dia 2 d’abril els joves Àrtics ens oferiran l’espectacle La Llavor. Serà a les 19h a l’Escola Súnion. Us hi esperem!

La Llavor és la història musical del naixement d’una petita llavor. Aquesta, desorientada, es troba davant un món que no entén i ha de trobar la força per aprendre, créixer i superar totes aquelles coses que la fan patir. El seu camí la portarà a lliurar una guerra metafòrica amb el mal.

La Llavor és una obra força abstracta en forma de faula. El llenguatge, més aviat poètic i metafòric, permet diferents lectures i això la converteix en una bona eina per acostar-se amb major o menor profunditat, segons l’edat, a qüestions tan complexes com el bé i el mal, l’amor o el sentit de la vida, però sobretot que permet acostar-s’hi emocionalment a través de la cançó, el treball sonor (també molt abstracte) i el moviment.

Els alumnes han realitzat un treball de composició musical a partir de la manipulació de sons i també un treball plàstic a partir de la combinació d’alguns elements simbòlics que sorgeixen del text, creant petits fragments audiovisuals que van articulant la narració de l’obra.  

 

Música: David Martell

Idea original, història i lletra: Cristina Zafra

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.