PAU SAVALL

«Quan estàs tocant tens una única preocupació, seguir tocant. I quan pares de tocar, en sec, tens un munt de preocupacions. Que si no tens diners, que si no et cuides prou, que si  tens massa factures,  que si has d’omplir la nevera,  que si el Barça ha perdut el partit,  que si has oblidat posar-li l’esmorzar de l’escola al teu fill i un munt més de coses que en realitat no importen quan estàs autentica i sincerament endinsat en la música»

 

Pau Savall va cursar els seus estudis musicals a l’Escola Luthier de Barcelona amb els professors Carola Cuipers i Josep Mª Aparicio i també amb Miquel Bofill al Conservatori Municipal de Barcelona. Posteriorment va ampliar els seus coneixements de música moderna estudiant saxòfon, combo, harmonia moderna i arranjaments al Taller de Músics de la mà de Nacho Romero, Ion Robles, Víctor de Diego, Vicens Martín i Santi Galán, entre d’altres.

Músic en actiu com a saxofonista, compositor i arranjador amb formacions com CostoRico, Discipulos de Otilia, Allways Drinking Marching Band, entre d’altres, amb qui  enregistra 7 CDs i realitza més de 800 concerts per tot el món. Destaca la seva participació en festivals com el Festival Mundial de la Joventut a Panamà, el Festival Ollin-Kan a Mèxic DF, el Festival Pole-Pole de Gant, el festival Glastonbury del Regne Unit, així com gires per tot Europa, llatinoamèrica i Japó. És, també, productor i mànager de la banda CostoRico des de 2002. Professor amb una llarga experiència, imparteix classes de saxòfon, flauta travessera, iniciació musical i combo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.