MARCEL FIGUERES

La música, a banda de tocar un instrument i millorar dia a dia, té un component social que crec que és el que fa que aquest art sigui tant contagiós. Sense compartir no hi ha música i penso que això és el que m’ha fet voler combinar la meva tasca d’intèrpret amb la de docent.

Independentment de que la música formi part de la vida d’algú a nivell professional o no, penso que tot el que va relacionat amb aquesta és positiu, i poder animar i guiar a altres persones a endinsar-se en aquest món m’omple i m’apassiona moltíssim.

 

Iniciant-se amb la música moderna i l’estudi de la guitarra elèctrica de forma autodidacta, Marcel Figueres ha cursat els estudis superiors de pedagogia amb la guitarra elèctrica a l’Escola Superior de Música del Taller de Músics, aprofundint en els estils del jazz i la música moderna improvisada. Ha format part de diverses formacions instrumentals i actualment és membre de la banda Maria Jacobs i Kilòmetre 0, amb qui actua regularment arreu de Catalunya. Cal destacar també la seva feina de producció i enregistrament musical, participant en nombroses produccions de directe com d’estudi. Paral.lelament desenvolupa una intensa tasca com a docent, ja que el contacte amb infants i joves és una de les activitats que més l’apassionen. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.