CICLE D’HIVERN DE MÚSICA EN FAMÍLIA

Programem una nova edició del cicle música en família! Els dilluns 20 i 27 de febrer i el 6 de març veniu plegats a gaudir d’aquesta experiència amb en Pau Xandri! Més informació i inscripcions a info@articmusica.com i al 658 53 67 13.

LEE MAS

FELICITACIONS SONORES!

Tot l’equip de professors d’Àrtic us volem desitjar unes bones festes i tot el millor pel proper any 2023… amb dues felicitacions sonores que han creat els alumnes de Laboratori Sonor de l’escola!   Bon Nadal i molta música, i ens veiem a partir del 9 de gener!!!!

LEE MAS

FEM LA CANTADA DE NADAL AL BARRI!

Com ja és una tradició a l’Àrtic, amb els grups de Codis farem la Cantada de Nadales al Barri. Seran el proper dilluns 19, dimarts 20, dimecres 21 i dijous 22 a les 18:30 a les Galeries del Bon Preu. Us hi esperem a tots!

LEE MAS

ARRIBA NADAL A L’ÀRTIC!

El proper dimarts 20 de desembre cel.lebrarem el Concert de Nadal amb els grups de cors, els conjunts instrumentals i els alumnes de Laboratori Sonor d’Àrtic. Us esperem a tots a les 19:00 a l’Espai Putxet (carrer de Marmellà, 13)!

LEE MAS

MÚSIQUES DEL MÓN

Torna la música en família amb el cicle músiques del món! Els dilluns 7, 14 i 21 de novembre a les 17:30, veniu plegats a gaudir d’aquesta experiència familiar amb en Pau Xandri! Més informació i inscripcions a info@articmusica.com i al 658 53 67 13  

LEE MAS

THE CITY COMPOSING · com sona Barcelona?

  COM SONA BARCELONA?   A l’Àrtic hem participat en el projecte «The City Composing» ideat per l’artista Hara Alonso, que parteix de la voluntat que els ciutadans de Barcelona puguin formar-ne part del procés creatiu de forma anònima. Alonso recopilarà tots aquests materials i crearà, d’aquesta manera, unes peces que es representaran en format […]

LEE MAS