GONZALO FERNÁNDEZ ZAPATA

«Descobrir el potencial creatiu de cada persona és essencial per a desenvolupar diferents vies d’expressió i observació sensorial.»

 

Gonzalo Fernández Zapata va cursar els estudis de piano clàssic amb Lluís Rodríguez Salvà i Enrique Bagaría al Conservatorio Superior de Música de Aragón (Saragossa), on va rebre a més classes magistrals del Cuarteto Quiroga, Cristian Pohl, David Kuyken, entre d’altres. Posteriorment s’ha especialitzat en jazz i música moderna a la Codarts University of Arts de Rotterdam i al Conservatori Superior de Música del Liceu sota la direcció de mestres com Nitati Hershkovits, Michael Leage, Bill Laurence, Jason Lindner, Toni Vaquer, Rob van Bavel, Marc Miralta, Perico Sambeat, entre d’altres. També és diplomat en Producció Musical i So a través de l’escola The Bass Valley.

Actualment compagina la seva carrera com a pianista i productor amb la seva activitat docent com a professor de piano, llenguatge musical i producció, treballant la improvisació i la música moderna així com també la tradicional a totes les generacions que s’interessin per l’aprenentatge musical general. 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.