La CURIOSITAT, conèixer per créixer.

A ÀRTIC creiem que l’ensenyament musical s’ha de viure com el descobriment d’un món ple de formes i de colors, d’històries i d’emocions, regit per uns codis secrets que cal aprendre a desxifrar per comprendre la música i poder viure-la en tota la seva plenitud.

Creant COMPLICITATS, la música és l’inici de grans històries.

Aprendre música no és només una experiència lectiva o lúdica, sinó que proporciona experiències vitals als alumnes. Àrtic vol ser un espai on es generi un entorn de confiança, de coneixement, d’intercanvi i de creació, on els vincles entre companys, alumnes i professors tinguin un paper fonamental.

La INVESTIGACIÓ, descobrint l’univers sonor en clau científica.

Experimentar amb el so és conèixer de primera mà la matèria primera de la música. Amb l’ajut de la tecnologia ens convertim en autèntics investigadors de les possibilitats de producció i manipulació del so i veiem com des d’una visió científica podem arribar a la creació artística.

CRITERI, una formació artística integral.

Creiem essencial que els alumnes desenvolupin la sensibilitat, la capacitat d’anàlisi i el criteri propi adquirint una àmplia cultura musical tot connectant la pràctica instrumental amb el coneixement de diferents cultures, tradicions i manifestacions artístiques.

L’EXPRESSIÓ: música que parla, música que escolta.

La música ens permet expressar allò que les paraules no poden dir i ens brinda l’oportunitat d’arribar i transformar el nostre entorn més proper i de dialogar amb qui toquem i amb qui ens escolta a través d’un llenguatge ric i universal.

EMOCIÓ, música que surt de dins.

La música requereix el desenvolupament de moltes habilitats com la concentració, la coordinació, la memòria, la capacitat d’escoltar i tocar alhora, d’interpretar davant dels altres, de crear… i el seu treball implica un procés d’autoconeixement i de superació que culmina amb la capacitat d’expressar-se amb un llenguatge i sensibilitat propis.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Entesos