ELENA CERVERA

«Compartir l’ensenyament musical és una oportunitat de creixement personal i de descobriment de la pròpia veu interna»

     

Elena Cervera va iniciar la seva formació musical al Conservatorio Profesional de Majadahonda (Madrid) i va prosseguir els seus estudis amb Ludmila Mesropian al Real Conservatorio Superior de Música “Victoria Eugenia” de Granada. Paral.lelament va realitzar cursos de perfeccionament, formació orquestral i música de cambra amb professors com Sergei Teslya, Catalin Bucataru, Yuri Nasushkin, Nathaniel Vallois, Jon Thorne o Sergio Castro.  El seu interès pel Jazz i la Música Moderna la porten a iniciar els estudis de violí jazz al Taller de Músics de Barcelona amb Asier Suberviola i Apel.les Carod, centre on es gradua amb el Grau Superior de Pedagogia.

Com a violinista ha format part de la Joven Orquesta de la Comunidad de Madrid, la Orquesta Ciudad de Baza i el Cuarteto Kassel, així com també ha col.laborat en agrupacions de música moderna com ATMA Etnojazz, Alma de Cántaro, Swingadelic o Nadie y Él. També ha participat en projectes multidisciplinars de teatre i circ amb les companyies Faràndula Teatre, Immaginario Teatro, Estreyarte o La Estupenda.

Al llarg de la seva carrera ha compaginat la vessant artística amb la seva passió per l’ensenyament, duent a terme una intensa activitat docent en diferents escoles de música i d’art a Madrid, Granada i Barcelona. En contínua formació, ha assistit a diversos cursos i seminaris sobre la pedagogia crítica, pegagogies artístiques i educació musical. El 2018 va realitzar un Postgrau en Art per a la Inclusió Social a la Universitat de Barcelona.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.