Casa

Treballs Complementaris

Treballs Complementaris

Harmonia moderna i arranjaments

Hi ha diversos nivells i tenen una durada anual. Cal certificar formació musical prèvia, com a mínim fins a l’equivalent de 4t-5è de Grau Mitjà.

Composició per a adults

Es requereix formació musical prèvia equivalent a 5è de Grau Mitjà. Es treballen les eines bàsiques de composició com el contrapunt i la realització de corals, paral.lelament a la creació d’obres pròpies més lliures i en l’estil que triï l’alumne.

Composició per a mitjans audiovisuals

Es requereix formació musical prèvia equivalent a 5è de Grau Mitjà. A través de la realització de diversos treballs pràctics es treballen els processos  d’ideació, creació, producció i postproducció de la música per a mitjans audiovisuals.

Sentir la música

No es requereix formació musical prèvia. Curs de cultura musical en el que es parlarà d’obres musicals concretes analitzant el seu context històric i cultural, el seu plantejament estètic, les seves característiques tècniques i interpretatives.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Entesos