Casa

María Sánchez-Escariche Gasch

María Sánchez-Escariche Gasch

clarinet

 

Nascuda a Sevilla el 1990, inicia els estudis musicals al Conservatori Professional de Música «Francisco Guerrero» amb Camilo Irizo Campos i es gradua posteriorment al Conservatorio Superior de Música de Aragón (Zaragoza) sota la direcció de Francisco Antonio García García. Paral.lelament es perfecciona amb Matthias Glander i Ildefonso Moderno a l’Academia de Estudios Orquestales Baremboim-Said, i rep consells de prestigiosos clarinetistes com François Benda, Wenzel Fuchs, Yehuda Gilad, Paul Meyer o Andreas Sundén.

Membre de l’Orquesta Joven de Andalucía des de molt jove, ha realitzat nombrosos concerts sota la direcció de Michael Thomas. També ha col.laborat com a membre de la banda interna en diverses produccions d’òpera al Teatro de la Maestranza de Sevilla. Cal destacar les seves actuacions com a membre academista amb la Orquesta Ciudad de Granada i la Orquesta Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC).  Es considera una persona molt activa i dinàmica que necessita estar sempre en continu aprenentatge. Actualment cursa el Master d’Interpretació de música Clàssica i Contemporània amb Josep Fuster a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC).

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Entesos