Casa

Luís Vela

Luís Vela

guitarrista

 

“Veig la música com una manera de connectar amb un mateix i de conèixer-se realment. Ensenyar música és un intercanvi d’aprenentatge constant entre professor i alumne/a, on intentes guiar l’alumne/a a buscar la naturalitat i l’expressió amb el seu instrument”.

Músic amb més de vint anys d’experiència amb la guitarra i la batería, així com anys de pràctica amb el baix i el cant. Luis Vela ha cursat cinc anys d’estudis musicals a l’UAT, completant el Grau Mig de Música a Mèxic. Posteriorment, ha cursat quatre anys d’estudis a l’Aula del Conservatori del Liceu, acabant així el Grau Professional de Música i Interpretació com a instrument principal la guitarra.

Durant aquests anys, el Luis ha tocat amb un gran número de grups de diferents estils des del rock, pop, funk, bossa, jazz i ha tingut l’oportunitat de tocar en moltes sales importants de Barcelona així com tocar en diverses parts d’Espanya. Al mateix temps, ha acumulat més de quinze anys d’experiència en classes de guitarra, batería i baix i ha format un gran número de Combos de música, com tallers de improvització i harmonia.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Entesos