Casa

Lluïsa Espigolé

Lluïsa Espigolé

equip directiu

 

«music is everywhere, you just have to have the ears to hear it». John Cage.

 

«Exercir la docència significa per a mi mostrar l’aprenentatge de la música com un procés vital d’experimentació i comunicació, i plantejar l’adquisició de la tècnica i coneixements com un medi que acompanya l’alumne en el desenvolupament i en el gaudi del seu propi potencial creatiu».

Cursa els estudis al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, on es diploma en les especialitats de Piano, Música de Cambra, Solfeig Teoria i Acompanyament i Pedagogia. Posteriorment realitza estudis de postgrau a la Hochschule für Musik und darstellende Kunst Stuttgart i de màster a la Hochschule für Musik und darstellende Kunst Frankfurt am Main i a la Hochschule Luzern-Musik, especialitzant-se en el repertori contemporani per a piano de la mà de Yukiko Sugawara, Nicolas Hodges, Florian Hölscher i Florent Boffard.

La seva activitat està centrada en la interpretació i estrenes d’obres de música contemporània experimental com a solista, música de cambra, ensembles així com també col·laborant en projectes interdisciplinars i en l’àmbit de la improvisació, actuant regularment en nombrosos festivals nacionals i internacionals. Col.labora amb diverses formacions com l’Ensemble Adapter (Berlin), l’Ensemble Ascolta (Stuttgart), Ensemble CrossingLines (Barcelona), Ensemble Modern (Frankfurt), Ensemble Plus Minus (Londres), Radio-Sinfonieorchester des SWR, Orchestre Philarmonique de Luxembourg.

Paral·lelament desenvolupa diferents activitats pedagògiques a diverses universitats i centres musicals, i juntament amb Laura Casaponsa i Cristina Zafra co-dirigeix el projecte educatiu d’Àrtic Escola de Música a Barcelona, apropant l’art experimental a les generacions més joves i mostrant una nova forma d’entendre l’ensenyament musical.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Entesos