Casa

Irma Bau

Irma Bau

violoncel

 

Neix a Vic el 1990. Inicia els seus estudis de violoncel a l’edat de 7 anys amb Eulàlia Subirà a Manlleu. El 2006 es desplaça a Madrid per continuar els seus estudis amb Maria de Macedo i també regularment amb Lluís Claret a Sant Cugat, cursant al mateix temps els estudis de Grau Professional al Conservatori de Música de Vic amb el professor Albert Bardolet. Al 2008 accedeix als estudis de Grau Superior de l’ESMuC a Barcelona amb el professor Damián Martínez i finalitza el 2012 amb les màximes qualificacions. Aquest mateix any accedeix a la Musikhochschule Lübeck on estudia un Master d’Interpretació amb el professor Troels Svane.

 

Ha assistit a nombrosos cursos de formació tant a l’Estat Espanyol com a l’estranger rebent classes de professors com Laurentiu Sbarcea, Daniel Grosgurin, Jens Peter Maintz, Claudio Bohórquez, Christophe Coin, Alban Gerhardt, Asier Polo, David Geringas, Peter Brus o Frans Helmerson entre d’altres. I en el terreny de la música de cambra ha rebut classes de Manderling Quartet, Heime Müller (Artemis Quartet), Kennedy Moretti, Charles Tunell, Lorenzo Copolla, Josep Colom, Cuarteto Quiroga o Quartet Casals entre d’altres.

 

Ha format part d’orquestres joves com la JONC, la JONDE, la NJO a Holanda i la Schleswig Holstein Musik Festival a Alemanya entre d’altres. Ha col.laborat amb orquestres professionals com la Orquestra Simfònica del Vallès, Orquestra de Cambra del Penedès, OBC, Orquestra de Cadaqués, Orquestra Camara Musicae i la Philarmonisches Orchester der Hansestadt Lübeck.

 

Com a solista el 2011 és guanyadora del concurs per a les beques Anna Riera, el 2012 és guanyadora del concurs de solistes ESMuC que la porta a actuar com a solista a l’Auditori de Barcelona amb el Triple Concert de Beethoven, i el 2014 aconsegueix el segon premi a l’Stockholm International Music Competition. Com a músic de cambra ha guanyat el 2006 el primer premi al concurs de Castellterçol, el segon premi el mateix any al concurs Arjau i el primer premi el 2008 en el mateix concurs en la modalitat de música catalana contemporània.

 

Recentment i amb la pianista Irina Verelova  – amb qui forma DeLis Duo – ha estat guanyadora del primer premi al Concurs Internacional de Les Corts de Barcelona així com també del Concurs Josep Mirabent i Magrans de Sitges. Ha participat en projectes didàctics amb el SINEM de Costa Rica i amb Musikerkennen a Alemanya. Acutalment forma part de Bambú Ensemble, Libercello Duo  – junt amb el violoncellista Nicolás Cobo – Alma Cello Quartet i Mademocelli.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Entesos