Casa

David Solernou

David Solernou

trompeta, big band

 

«M’agrada transmetre els meus coneixements als meus alumnes i fer-los gaudir de la importància del seu instrument dins de les diferents formacions.«

Comença els seus estudis als 6 anys a la Fundació Cerdans Sallés de Santpedor sota l’ensenyament de Ferran Cerdans que l’inicià amb la trompeta. Als 14 anys va continuar els estudis al Conservatori Municipal de Música de Manresa on hi cursà el Grau Professional de Trompeta amb el professor Joan Arnau. Posteriorment és acceptat al Conservatori Superior de Música del Liceu on estudia el Grau en interpretació de trompeta clàssica amb el professor Josep Antoni Casado.

 

L’any 2008 va ser finalista en la Beca per a Músics de Cobla de Bellpuig i l’any 2010 va rebre el Premi Mestre Blanch del Conservatori de Manresa. Ha realitzat diferents cursos de perfecció de la trompeta amb professors com Mireia Farrés, Luis Gonzàlez, Pacho Flores, Michel Phillip Mossman, Carlos Benetó, Juanjo Serna, Miguel Angel Torres, Ángel Sanbartolomé, Sarah Slater, entre d’altres.

 

En el transcurs dels seus ensenyaments ha estat membre de l’orquestra d’alevins de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, la Jove Orquestra de l’Auditori de Girona i la Jove Orquestra Nacional de Catalunya on ha pogut ser dirigit per directors com Manel Valdivieso, Josep Pons, Edmon Colomer, Jordi Piccoreli, Xavier Pagès, Alfons Reverté, entre d’altres. En l’àmbit de la música moderna ha col·laborat en formacions com La Big Bom Band de Sallent, La Big Band de l’escola de música de Sant Joan de Vilatorrada, La latin band d’Esteve Molero, entre d’altres.

 

Des de l’any 2009 ha format part de diferents formacions professionals del nostre país com: la Cobla Ciutat de Cervera, Cobla Principal de Berga, Cobla Orquestra Internacional Amoga, Cobla Jovenívola d’Agramunt, Cobla Camps, Cobla Marinada o Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona. També en aquestes formacions hi ha participat enregistrant diferents CD. També ha estat membre convidat de la Cobla de l’ESMUC sota la direcció de Jordi Figaró, Marcel Sabaté i Jordi León. Actualment és el trompeta solista de la Cobla Marinada i col·labora amb regularitat amb l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les terres de Lleida i l’Orquestra de Cambra de Catalunya.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Entesos