Casa

Dani López

Dani López

guitarra, cambra i codis

«La música es un mitjà fantàstic a través del qual desenvolupar capacitats com l’expressió, la relació amb els altres i l’auto-observació, a la vegada que explorem la nostra psicomotricitat i estimulem el sistema nerviós. La pràctica de la música ens permet reivindicar la creativitat i sensibilitat, característiques que tots compartim, i situar-nos en el món des d’una perspectiva més crítica i empàtica»

S’inicia a la música als 6 anys a l’escola de música de Cabrils amb l’estudi del piano. Als 15 anys s’inicia com a guitarrista, i estudia el grau mig de guitarra clàssica al conservatori de Badalona, activitat que compagina amb l’estudi de la guitarra moderna i jazz a l’escola de música moderna  de Badalona (amb Josep Traver i Ramon Montoliu), al Taller de músics (amb Àngel Ferrer) i amb altres guitarristes de renom com Jordi Bonell, Dani Pérez o Vicenç Solsona.  Mentrestant, s’inicia en la composició de la mà del compositor Alejandro Civilotti, i finalment, cursa el Grau Superior de Composició a l’Esmuc amb els professors Mauricio Sotelo i Christophe Havel.

De tendencia eclèctica, ha tocat com a guitarrista a projectes com Apac (Funk), Swingcaló (Jazz manouche) o La era del swing (Jazz clàssic). Actualment toca amb Basarab (Balcànica fusió), Clarísimament (Soul-jazz) i Oiné (tradicional napolitana). De manera més ocasional, ha composat per alguns projectes audiovisuals i dins de l’àmbit de la música contemporànea.

Pel que fa a l’activitat docent, ha excercit com a profesor de guitarra, iniciació de piano, solfeig, harmonia i conjunt instrumental durant 6 anys, a les escoles Musicalex i Estudio Shine de Barcelona. Ha realitzat el Màster de Pedagogía per a Músics impartit per l’Esmuc on descobreix la importancia i la profunditat amb la que es pot dur a terme l’activitat pedagógica. Desde llavors, realitza cursos per aprofundir en les diverses metodologies d’ensenyança musical (Orff, Music learning theory).

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Entesos