Casa

Alex Álvarez

Alex Álvarez

guitarra elèctrica

 

«Per mi, ensenyar és l’art de transmetre als alumnes la passió per la música d’una manera divertida i, alhora, també per desenvolupar habilitats molt importants en altres camps de la vida»

Amb més de 14 anys d’experiència, Alex ha exercit de músic professional i instructor en múltiples circumstàncies durant aquests anys. Pel que fa als seus estudis és Llicenciat en Música Moderna per la Middlesex University de Londres, ha cursat al conservatori de Liceu i ha acudit a incomptables Masterclasses i Seminaris (Mike Stern, Steve Vai, Carl Verheyen, Doug Aldrich, Pat Metheny, Gary Willis …). En la seva carrera com a guitarrista professional ha actuat per a artistes internacionals com The Wishing Well, Sinfonity, Rachel Rabin… amb els quals ha fet diverses gires internacionals. El 2014 decideix traslladar-se a Barcelona i continuar la seva professió en aquesta ciutat, dividint el seu temps entre la docència, la música en viu i els enregistraments en estudi.

 

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Entesos